H9x8uxw5

FREESTONE PEOPLE, uw partner in ENGINEERING

Een toenemende marktvraag, een tekort aan sterke bouwtechnische krachten,… Een problematiek dat ook uw bedrijf vroeg of laat ervaart.


Een toenemende marktvraag, een tekort aan sterke bouwtechnische krachten,… Een problematiek dat ook uw bedrijf vroeg of laat ervaart.

Freestone PEOPLE levert al jaar en dag kwaliteit en service op het gebied van recruitment solutions in vastgoed, bouw en facility management. Domeinen waar ook vandaag de dag technische kennis en ervaring noodzakelijk is.

Deze dienstverlening krijgt sinds kort een nieuwe wending waarbij de focus verder uitgebreid zal worden op recruitment services (perm en temp) binnen het domein ENGINEERING. Een bredere dienstverlening die het voordeel biedt om bedrijven nog beter en sneller te kunnen dienen van de juiste technische talenten.

Freestone PEOPLE wil de brug vormen tussen getalenteerde (bouw)technische profielen enerzijds en uitdagende projecten bij onze klanten anderzijds.

Onze visie is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige kwaliteit, een persoonlijke begeleiding en een langetermijn samenwerking. Elk bedrijf en elk talent is uniek en net daarom passen wij onze aanpak aan in functie van de noden en wensen.

Kortom, wij streven ernaar om meer te zijn dan alleen een dienstverlener; wij willen jóuw partner zijn in het realiseren van succesvolle projecten dankzij het aanleveren van de juiste talenten.

Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over hoe wij jullie intern rekruteringsproces kunnen ondersteunen via onze NO CURE NO PAY formule.

Wij bouwen graag mee aan jullie toekomst!

Het Freestone PEOPLE team

Kristel, Dorien, Cato & Gregory